Sider

onsdag den 26. juni 2013

Læsø

Så er juni snart gået og jeg har stort set ikke blogget, - tiden bare flyver afsted.
I onsdags var jeg en sviptur til Læsø sammen med pigerne fra min spindegruppe. Den ene var i sommerhus på øen og havde inviteret os derover.
Kaffe og rundstykker på færgen, og en masse snak, - så meget at vi ikke fik strikket så meget som en maske på overfarten.
Første stop på turen var Læsø Uldspinderi, hvor dette skønne ansigt findes. Der var ikke åbent, så vi nøjedes med at kigge vinduer, - vi skulle også bare ha' tiden til at gå indtil markedet i Byrum åbnede.
På markedet faldt jeg for disse glas - nu må jeg så bare håbe, at jeg får så mange afgrøder, at jeg har noget at sylte af. Da vi var næsten rundt på markedet begyndte det at regne, så skyndte os at blive færdige og køre videre.
På vej til Østerby kom vi forbi et Elsalg. De havde også lys og gaveartikler, så der kom også lidt med hjem.
Disse to lys med håndmalede får og træer kunne jeg simpelthen ikke stå for.
Derefter gjorde vi holdt ved det hus som har fået helt nyt tangtag. Der var folk i huset, så jeg tog ingen billeder. Så nåede vi til Læsø Uldstue.
Spindepiger kan aldrig få for meget uld, og jeg blev da fristet til at købe lidt. Nu vil det vise sig om jeg kan konstruere en cardigan og spinde mit eget garn, så jeg kan få to cardigans med strandskader og får i ring.
Det var meningen at vi skulle spise frokost i det fri, men vejret var ikke lige med os, så vi endte med at køre til sommerhuset ved Vesterø, hvor vi spiste frokosten i en lun stue.
Resten af eftermiddagen tilbragte vi i sommerhuset med strik og tordenkaffe. Sørme om ikke også der blev serveret aftensmad inden vi skulle med den sidste færge hjem.
 Vi siger tak til Birgit.....
.....og Calle for en skøn dag på Læsø.

2 kommentarer:

  1. Sikke en dejlig tur I har haft,altid godt at komme hjem med nye skønne indtryk og ideèr,cardigan med strandskader-mums det lyder spændende :))

    SvarSlet
    Svar
    1. Ja, og jeg har allerede fundet et mønster jeg kan bruge som udgangspunkt. Så mangler jeg bare at få kartet, farvet og spundet garnet......

      Slet