Sider

søndag den 5. januar 2014

Glædelig bagjul og Godt Nytår

Håber I alle kom godt ind i det nye - i hvert fald bedre end jeg. Jeg var syg, opkast og feber, - og jeg kæmper stadig med kvalme og dårlig mave, og nu begynder halsen at drille. Jeg drikker masser af te og slet ingen kaffe - jer der kender mig godt ved, at så er den helt gal. Absolut ingen drømmestart på dette nye år, meeen så har jeg jo bare gemt det gode til senere.

Jeg har en del færdigt arbejde som ikke er lagt på bloggen - det vil jeg gøre her de næste dage, så jeg er klar til at vise hvad jeg får lavet i 2014.

Normalt har jeg aldrig nytårsforsætter, fordi det er mit indtryk, at de sjældent bliver holdt. I år har jeg bestemt mig for at gøre forsøget.

Jeg vil have mit garn og stoflager nedbragt!!!!!!
 
Det bliver sikkert ikke med de store mængder, for skal jeg sy noget patchwork, mangler jeg mellemfor og bagside. Skal jeg strikke eller hækle kan jeg også komme til at mangle supplement til et projekt, men hovedparten skal komme fra lageret.
Der er dog et par undtagelser
 • håndspundet garn - no, no, ikke købt, kun egen produktion - må gerne forøge lageret
 • der må købes garn hos Juno til maskinstrikkede projekter fra Masken
 • der må købes stof og garn til projekter til bonusdøtrenes drenge
 • der må købes supplement til et projekt af garn eller stof fra lager
Nu skal jeg så bare bevise, at det kan lade sig gøre. Hvad belønningen skal være ved jeg ikke, - det er jo i sig selv en belønning, at mit sy- og strikkerum derved kan blive ryddeligt!
 
 
Desuden skal mit antal af igangværende projekter halveres!!!!!!
 
Jeg har mange igangværende projekter liggende, og det antal skal halveres. Det vil sige at der skal afsluttes 2 projekter før der må begyndes nyt. At afslutte et projekt kan også være at trævle op og lægge garnet tilbage på lager. Det nøjagtige antal UFO'er kender jeg ikke, men på denne måde må jeg jo nå ned på et overskueligt og fornuftigt antal.
 
Hvordan jeg skal holde styr på om det lykkes, har jeg ikke lige overvejet endnu, men det kommer her på kanalen senere.
 
Ha' en rigtig god søndag.


10 kommentarer:

 1. Jeg kan rigtig godt lide dine nytårsforsætter med det du må. Der kan jo altid blive nogen rester til andet brugt.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, der er jo ingen grund til at lave et forsæt man ved ikke holder, og nu er det ikke ligefrem rester, som udgør mit lager :)

   Slet
 2. Håber snart at du er frisk igen, øv hvor bliver man træt. Sikke en plan med lager, jeg rydder også op, og sortere ufo'er, som du skriver - nogle må trævles op. Jeg har støvet mine løbesko af, og når jeg kan løbe 5 km må jeg købe kit til en strikket kjole fra uldfisken

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har købt en del på tilbud, eller når jeg har forelsket mig i et mønster og så bare aldrig fået det lavet. Det bare hober sig op.
   Sikken flot kjole du har valgt som belønning. Det varer jo ikke længe før du kan påbegynde den :)

   Slet
 3. Også godt nytår til dig, og god bedring.

  SvarSlet
 4. Tak. Drikker stadig kun te.

  SvarSlet
 5. Også godt nytår til dig, håber det går bedre.

  Jeg begyndte at rydde op i november, med at skrive på min blog at jeg ville lave en julekalender i december, rigtig mange af tingene der blev lagt ind var ufo'er som jeg så blev nød til at gøre færdige for at have nok til at ligge :)
  Oh samtidigt bestemte jeg at jeg skal lave 100 kort før jeg må købe nyt til at lave kort af, indtil videre er der 59 færdig :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er egentlig frygteligt at vi skal have den slags aftaler med os selv, ik'?

   Slet
 6. Svar
  1. Tak Birgitte. Måske belønningen skal være et kursus hos Ulla.....

   Slet