Sider

mandag den 6. maj 2013

F...... oss'


Havde strikket denne jakke fra Juno Garn og nu skulle den bare filtes. Ifølge opskriften to gange 45 minutter på 30 grader. Første omgang fint - anden omgang fik jeg desværre sat maskinen til 30 gr. syntetisk i stedet for 30 gr. finvask. Resultatet ses her under - en jakke i str. 8 år eller deromkring. ØV.

6 kommentarer:

 1. Hvor er da ærgerligt.
  Så er det nu der godt må stampes hårdt i gulvet og bandes.

  Yt.

  SvarSlet
 2. ?! (#$@(!_#)da osse, sikke noget træls noget, måske kunne du se hos unikarina hvad hun fik ud af en over filtet trøje, som kom fra dqpage, hvis søsters trøje var blevet vasket forkert, måske også prøve en slags giweavay på den som hun gjorde?

  SvarSlet
 3. Det er bare rigtig ærgerligt, og den tager rigtig lang tid at strikke. Jeg filtede kun min en gang, men det er en ringe trøst lige nu. Pak den ind og smid den væk lige med det samme og glem det.

  SvarSlet
 4. Øv, hvor ærgerligt for dig. Kender du nogen på 8 år og som måske mangler en trøje? Med lidt sprælske kontrastfarver måske?

  SvarSlet
 5. Tak for jeres medfølelse og ideer. Der er marked i Vrå til sommer og til jul. Vi er to som har snakket om få en bod, - hvis vi kan blive godkendt, så den kommer nok i skabet i første omgang.

  SvarSlet