Sider

onsdag den 25. april 2012

Foreningsarbejde

Ja, jeg er her endnu.

Idrætsforeningen, som jeg er involveret i, har fejret 100 års jubilæum med reception i Skummesalen kl. 15-17 og afslutningsfest for børnene i Action House kl. 17-19 på selve dagen, den 30. marts.

Lagkagerne pyntes inden receptionsgæsterne ankommer
Mange havde fundet vej til vores reception
Alle aldre mødte op. Skønt med så stort fremmøde.
Børnene nyder pølser og pommes frites efter en times bowling
Formand og cheftræner må også styrke sig inden det går løs med lasergame.

Forældre, der tålmodigt venter på at børnene får brugt den sidste energi i legeland.

Og jubilæumsfest med spisning, dans og revy 14 dage senere. Det har været sjovt, men også krævet sin del af fritiden. Især opsætningen af revyen har det været sjovt at være en del af. Jeg er virkelig imponeret af, at det er muligt at skrive sange og tekster og indstudere en revy i løbet af kun ca. en måned.
Planlægning af festen begyndte så småt for godt et år siden, og da var revy også med i planerne, men flere og flere at de "udenbys" kræfter meldte fra, så til sidst havde vi egentlig opgivet at det skulle lykkes. Heldigvis var der nogle her fra byen som ville det anderledes. Den 10. marts var vi 6 personer som mødtes for at "finde på" lidt underholdning. 4 af de 6 var i løbet af få dage herefter i stand til at levere sange eller tekster til en revy på 40 minutter. 2 "skuespillere" mere blev fundet, hvoraf den ene fortrød efter næste møde og præsentation af tekster. En ny blev fundet samme eftermiddag - og så kørte det bare deruda'. Hold op, hvor har jeg grinet.....

Her er lidt billeder fra øvedagene

Indmarck og velkomstsang

Zumba med indlagt sladder og aktuelle emner

Fremtidens aktivitet - Stripfitness, som kun blev øvet to gange inden generalprøven

Mere stripfitness. Vist nok lidt hårdt for mavemusklerne efter adskillige graviditeter!
 

Vore lokale Nik & Jay

....og et par øvedage senere


Instruktør og sufflør
Du kan se flere billeder her: Vittrup UGs 100 års jubilæum - også fra de revyindslag, som jeg ikke har billeder af. Også mig som skiltepige.

Nu mangler jeg så enten at få købt en ny dvd-optager eller få bekendte til at spille mine videobånd ind på dvd, så jeg kan få redigeret optagelserne. Så griner jeg forhåbentlig igen.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar