Sider

onsdag den 24. februar 2010

Maskin-strik-in

På lørdag har jeg inviteret til maskin-strik-in. Der er 3 som har givet tilsagn, og den ene har tilbudt at medbringe frokosten til os alle. Det bliver helt sikkert en super dag, og jeg er sikker på at mine nyerhvervelser, som forhåbentlig er dukket op til den tid, vil blive nærstuderet. Det er vel unødvendigt at sige, at jeg glæder mig! Nu må jeg vist hellere komme ud med hundene, så jeg kan komme på arbejde - OG forhåbentlig hente en pakke på hjemvejen....

2 kommentarer:

  1. Det lyder rigtig skønt med maskinstrik-in. Jeg har engang haft en strikkemaskine, som jeg måtte skille mig af med pga slitage. Jeg vil gerne snart investere i en ny, men de er dyre! Det er lidt hyggeligt at du bor i nærheden af Børglum Kloster og Vesterhavet. Vi var for nogle år siden "udstationeret" på Ingstrup Mejeri. Dejlig tid...

    SvarSlet
  2. Ja, jeg glæder mig også meget til på lørdag. Du må se at have anskaffet en anden maskine og så ser jeg dig gerne til strik-in.
    Heldigvis laves der stadigvæk oste på Ingstrup Mejeri. Jeg er ikke så glad for Arlas "næsten" monopol - det er aldrig godt for os forbrugere.
    Kiggede lige forbi din blog - hvor er det et fantastisk hus. Mit er "bare" et kedeligt 70'er parcelhus, men dejligt nemt at holde.

    SvarSlet