Sider

onsdag den 14. marts 2012

Hos tandlægen

Klokken 11 mødte jeg hos tandlægen for at få isat et implantat. En fin lille skrue. Heldigvis viste røntgenbillederne at der var god plads til skruen. Operationen mærkede jeg ikke meget til. Det mest ubehagelige var at få lagt bedøvelsen og trykket fra den tingest som skulle holde læberne på afstand. Resten mærkede jeg ikke meget til, og om lidt inden bedøvelsen fortager sig helt vil jeg følge tandlægens råd og tage lidt smertestillende. Det kan ikke passe andet end, der vil være ømhed og smerter efter sådan en omgang.

Efterfølgende hentede jeg smertestillende og penicillin på apoteket og lod mig friste af et stativ foran en tøj-forretning. To kjoler blev det til. Billeder kommer senere. Først skal jeg en tur ud at gå i det fine vejr - og en tur forbi købmanden efter youghurt. Det bliver vist ikke til mere fast føde end det i dag.

søndag den 11. marts 2012

En tur til Århus og Ry

Jeg har lige haft en miniferie. Turen gik til Århus med en enkelt overnatning hos min moster og onkel. Lillian og jeg ilede ind til byen, hvor hun skulle købe fødselsdagsgave til en svigerdatter. Jeg ønskede at besøge garnbutikkerne Fandango og Tøndering. I Fandango købte jeg disse to nøgler garn. Garn og farver svarende til dem som Christel Seyfarth bruger i sine trøjer og sjaler. Det gør ikke noget at samle til lager af det.
Dette håndspundne garn har jeg på et tidspunkt foræret min moster til at strikke et sjal af. Jeg har i øvrigt også selv spundet det. I stedet for den blomst hun skulle have haft, besluttede jeg at forære hende et nøgle Alpaca 1 fra Isager, og hjælpe hende i gang med et Camomille. Vi havde selvfølgelig ikke fået garnet med ind til byen, og var ikke helt enige om, om farven er blålig eller grønlig. Vi besluttede os til sidst for den grønlige Alpaca, og det viste sig at være den rigtige. Efterfølgende har jeg indset at et nøgle ikke er nok, så hun må have et mere.
Lørdag var vi til Fiberfest i Ry. Skønt at se så mange bloggere IRL, og få så meget inspiration. Vi deltog ikke i workshop, men lod os bare indfange af atmosphæren. Vi faldt begge for nogle fantastiske filtede jakker, men jeg nøjedes dog med nogle maskemarkører fra Birthe P.
Klokken 17 var jeg hjemme igen.
Skal til møde i dag klokken 10. Vores idrætsforening har snart 100 års jubilæum, og så skal vi have fest - helst med lidt underholdning, men den slags kræver jo lidt arbejde og planlægning.

God søndag til jer alle.

tirsdag den 6. marts 2012

En buket roser....

Jeg har lige haft besøg af en af pigerne fra spindegruppen, og se lige denne dejlige buket roser hun havde med. Hun havde brug for hjælp til sammensyningen af Annette Danielsens Hvirvelstrøm, men derfor havde hun ikke behøvet at komme med blomster. Jeg havde gladeligt hjulpet hende alligevel, og jeg håber at hun får trøjen monteret.

Det skrider langsomt fremad med fuglejakken. Jeg er nu begyndt at bruge de lyse grønne farve. Der er heller ikke langt til jeg skal have aflukket til ærmegab.

mandag den 5. marts 2012

En lørdag i Aalborg

Først frokost og en eftermiddag sammen med Krea Vendel - pigerne.

Her hækler Jette på en taske af sodavands-dåser.

Her bliver Birthes strikkede taske studeret.

Jette fik også påbegyndt tre forskellige Mary-huer. Det blev vist kun den sidste, som blev færdig, da hun ikke lige havde taget højde for hvor meget garn der går til sådan en hue.

Her ses Birthes taske lidt tydeligere. Jeg har bestilt garn til sådan en. Det er på tilbud hos PP Garn i Vejgaard.

Birgit havde travlt med at folde strimler til en taske. Jeg fik desværre ikke taget billeder af den taske hun havde flettet af cykelslange.

Her fremviser Charlotte sit Mongolia sjal. Jeg har ikke helt tal på hvilket nummer i rækken. Seks tror jeg. Hun "truer" godt nok med at det mønster skal ha' en pause, meeeen lad os nu se.












Efterfølgende tog jeg til en ny adresse i Aalborg. Her var jeg inviteret til spisning hos en kusine. Vi var tre kusiner, der som børn var rigtig meget sammen. Nu mødes vi minimum tre gange om året. En gang hos hver. Det er rigtig, rigtig hyggeligt.

torsdag den 1. marts 2012

Fuglejakken

Det skrider langsomt frem med fuglejakken. Ca. 15 cm mere, så skal jeg lukke til ærmegab.

Jeg skal til bestyrelsesmøde i aften, og der går det ikke at medbringe fuglejakken. Jeg må lige have fundet et strikketøj frem som ikke kræver særlig meget opmærksomhed.